2017. január. 09.

Egy héttel ezelőtt már kerültek fel képek, melyek a Sötét ötven árnyalatának új kiadásában is szerepelni fognak bónuszként, most viszont megkaptuk az összes képet teljes méretben.

null null null null

 icon-camera  A SÖTÉT ÖTVEN ÁRNYALATA (2017) > FIFTY SHADES DARKER TIE-IN EDITION BONUS MATERIAL


null Több, mint egy könyv!
A film bemutatásával egy időben, 2017 február 14-én, Valentin napon jelenik meg E.L. James A sötét ötven árnyalata című könyv új kiadása, az azonos címmel mozikba kerülő film forgatásán készült fotókkal, és az azokhoz tartozó kommentárokkal kiegészítve. Sőt! A könyvben részletet is közlünk A sötét ötven árnyalata ‒ Christian Grey szavaival című új E.L. James regényből!
Rajongóknak, gyűjtőknek és azoknak is ajánljuk, akik csak most ismerkednek meg az ikonikus trilógiával.
Megjelenés: 2017. február 14.
Fordította: Simik Bálint
Előrendelés: libri.hu


Tegnap tette közzé közösségi oldalain E L James a Sötét ötven árnyalata könyv filmesborítóját, ami véleményem szerint sokkal jobb, mint az eredeti, vagy mint a Szürke ötven árnyalata filmesborítóval.

null


2016. június. 30.

Nem gyengén megkésve, de Boldog Szülinapot kedvenc könyves főszereplőnknek, Christian Greynek, aki június 18-án ünnepelte e jeles napot. Illetve E. L. James Grey című könyve is ezen a napon jelent meg 1 évvel ezelőtt.


2016. március. 20.

Ígértem a helyszínekről folyamatosan frissülő modulokat a helyszínekről. Ahogy láttam, hogy megszavaztátok Szandi kérésére, hogy a forgatás menetéről kapjatok képeket, úgyhogy a forgatás valós helyszíneiről is megpróbálok információkat gyűjteni. Ha az ember beleássa magát a témába, olvashat olyan aranyos történeteket például, hogy mennyire örült egy kanadai barkácsüzlet tulajdonos, mikor E.L. James és Dana Brunetti használták az irodáját a forgatás alatt! 🙂 A létező helyszínek listáján pedig a következő: Portland!

 

Portland az Egyesült Államok észak-nyugati részén található, Oregon államban. A város a nyugati parton a 3. legnépesebb. A várost a legzöldebb városként tartják számon, és nem csak Az ötven árnyalatban szolgált helyszínként, hanem az Alkonyatban és a Grimm című sorozat is itt játszódik.
Tovább >>


2016. február. 28.

Mostanában nem panaszkodhatunk, kapunk híreket a forgatásról, az új stábtagokról, de attól tartok ez nem lesz sokáig elég, hiszen a film premierje még elég messze van. Ezt a holtidőt érdemes arra szánni, hogy még jobban megismerjük a könyvet/filmet/helyszíneket/egyebeket még jobban, tehát mostantól heti rendszerességgel érkezem egy új modullal, amely valamelyik könyvbeli helyszínnel foglalkozik. Az első Seattle, a továbbiakért katt ide.


2015. november. 16.

Remélem nem felejtettétek el, hogy hétvégén hivatalosan is megjelent magyarul a Grey. Én már be is szereztem, 716 oldalas, puha borítású 3990 Ft. A Libri oldalán online is megvásárolhatják online kedvezménnyel, és elérhető törzsvásárlói áron is. Ide kattintva tudjátok megrendelni. A Könyvkölcsönző webáruházában vagy akár az üzletben is meg tudjátok vásárolni kedvezménnyel, vagy akár kölcsönözhetitek is az új példányokat, infot ide kattintva találtok erről. Aki pedig már beszerezte, attól kíváncsian várjuk, hogy mi a véleménye! 🙂