2017. július. 15.

Sziasztok! Dakota Johnsonról még a májusban készült egy fotósorozat a Harper’s Bazaar számára a Times Square-n, melyről most kaptuk meg a hivatalos fotókat. Illetve mivel ő a Gucci arca is, így az In Bloom kampányhoz jelentek meg új fotók.

null null null null null

Aztán Ritáról Pritta Pedersen készített 1 db fotót, valamint Wolf Lux (Build) is készített vele 2 db fotót.

null null null null null

 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > MAGAZINOK > Harper’s Bazaar Magazine 2017
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > FOTÓSOROZATOK > Harper’s Bazaar Magazine 2017
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > FOTÓSOROZATOK > IN BLOOM BY GUCCI (MAY 2ND)
 icon-chain  RITA ORA > FOTÓSOROZATOK > PRITTA PEDERSEN 2017
 icon-chain  RITA ORA > FOTÓSOROZATOK > WOLF LUX (BILD) 2017


2017. július. 09.

Rita Oráról nem mondhatjuk, hogy unalmas személyiség, mivel napi szinten jelennek meg a vele kapcsolatos újdonságok. Korábban már írtam, hogy szerepel a Notion magazinban, most ehhez kaptuk meg a címlapot. Aztán a lengyel Glamour magazin júliusi számának címlapján is láthatjuk, ráadásul egy új fotósorozattal. Valamint a Rimmel London Lipstick új rúzskollekciójához is megjelent 4 db kép.

null null null null null

 icon-chain  RITA ORA > MAGAZINOK > NOTION MAGAZINE 2017
 icon-chain  RITA ORA > MAGAZINOK > GLAMOR POLAND (JULY) 2017
 icon-chain  RITA ORA > FOTÓSOROZATOK > Glamor Poland 2017
 icon-chain  RITA ORA > FOTÓSOROZATOK > Rimmel London Lipstick 2017


Rita Oráról már idén is készültek új fotók, melyek ide még nem kerültek ki, nem is értem miért, mikor mindegyik sorozat remek lett az énekes/színésznőről.

null null null null null

Illetve egy új fotósorozattal (feljebb láthatjátok is) szerepel a Shape Magazin májusi számának címlapján.

null null null null null


2017. február. 25.

Sziasztok! Tudom mindig ezzel jövünk, hogy nem jutott idő az oldalra, de Viviennel mind a ketten dolgozunk, nekem meg van még 4 másik oldalam, amit szintén szinten kell tartani. Ugyan lecsengett a Sötét ötven árnyalata körüli őrület, aki akarta mostanra már vagy moziban, vagy online láthatta a filmet. A 3. részre még 1 évet várnunk kell, de bízom benne, hogy hamarosan kapunk egy rendes előzetest.

A film szereplői addig sem tétlenkedtek, Dakota pl. feb. 21-én megjelent a Vanity Fair and L’oreal Paris Toast to Young Hollywood nevű eseményen, melyen egy csodás Dior tervezésű ruhát viselt. 23-án pedig a Gagosian Galéria megnyitóján vett részt.

null null null null

Rita Ora még 11-én megjelent a Pre-Grammy-n LA-ben, 12-én a Grammy Awards-on, melyet a Warner Music Group szervezett. 22-én pedig a Brit Awards-on láthattuk.

null null null null

Újabb fotók jelentek meg a Sötét ötven árnyalatához készített fotósorozatból, valamint újabb magazinokban írtak a filmről.

null null null null

null null null null


2017. február. 17.

Ezen a héten sajnálatos módon nem jutott időm arra, hogy kiírjam a friss híreket, csak annyi erőm volt, hogy az új képeket feltöltöttem a galériába. De menjünk is sorban. A Sötét ötven árnyalatához megjelent egy BTS kép még tavalyról, illetve egy kép a DVD borítójáról, valamint 2 db kép a Vörös szobáról.

null null null null

Jamie még feb. 9-én Graham Norton Show vendége volt, melyről 4 db kép jelent meg (a videót lejjebb görgetve tudjátok megtekinteni). Aztán 12-én megjelent a londoni Royal Hall-ban megrendezésre kerülő BAFTA Awards-on, melyre felesége, Amelia is elkísérte, aki igazán mesésen festett Ong Oaj Pairam ruhájában. Jamie természetesen, mint djat átadó vett részt az eseményen. Továbbá a sármos színész szerepel a német InStyle magazin márciusi számában. Készült egy közös fotó Nick Grimshaw-val is; végül pedig a Claridge’s hotelből való távozáskor lencsevégre kapták a paparazzók.

null null null null

null null null null

Eloise Mumfrodról új fotósorozat készült, amit Magdalena Niziol készített. Az eddig megjelent 6 db fotó szerintem magáért beszél, annyira szuperek lettek.

null null null null

Bella Heathcote még 8-án megjelent a Hollywood Today Live műsorában, ahol igazán csinos volt pillangó mintás ruhájában. Aztán 15-én ellátogatott a New York Fashion Week keretein belül Ralph Lauren bemutatójára, melyen ismét nagyon csinos volt. Végül egy új fotósorozattal szerepel az ausztrál InStyle magazin márciusi számában.

null null null null

Végül, de nem utolsó sorban az alábbi képre kattintva letölthetitek a Sötét ötven árnyalatának deluxe lemezét.

null


2017. február. 04.

Sziasztok! Tegnap óta rengeteg kép és videó jelent meg, melyeket igyekeztem összeszedni, és feltölteni. Először is a képekkel kezdeném szép sorjában. A Sötét ötven árnyalatához 16 db still és 3 új karakterposzter jelent meg.

null null null null

null null null null

Aztán csütörtökön került megrendezésre Los Angelesben a Sötét ötven árnyalatának premierje, melyen Dakota és Jamie mellett még EL James, James Foley, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Eric Johnson, Kim Basinger, Bella, Heathcote, Luke Grimes és Marcia Gay Harden volt jelen. Mindkét főszereplő egy Valentino kreációban jelent meg, Dakotának külön jól állt szerintem, és a színe is tetszett (bár megjegyzem az a mély kivágás lehetett volna visszafogottabb is, mert tavalyelőtt is hasonló szettekben láthattuk). A többiek ruhaviseletéről itt olvashattok. Dakota az after partin már egy Dior ruhában mutatkozott, ami szintén remekül állt rajta.

null null null null

null null null null

Két magazin is ismét írt a filmről, a lengyel JOY Magazin márciusi számában, illetve a Moments Magazinban.

null null null null

Valamint itt van néhány videó is, interjúk, színfalak mögötti videók, stb.


2017. február. 03.

Sziasztok! Újabb magazinokban kapott helyet a Sötét ötven árnyalata, vagy a színészek, ezekhez új fotók is jelentek meg, már nem csak Jamie-ről és Dakotáról, hanem Kim Basingerről is. Egyébként saját véleményem, hogy ez a fotósorozat szerintem sokkal jobb, mint amit 2 éve az első részhez csináltak.

null null null null

null null null null

null null null null