2017. augusztus. 28.

Szép napot! Hosszú idő után új kinézetet kapott az oldal, mert az előzőt már elég unalmasnak tartottam. A fejlécen Dakota és Jamie még év elején készült közös fotósorozatából válogattam, és ez lett belőle. A színek most sötétebbek lettek, illetve a cserék is átnézésre kerültek, valamint új ikont kaptak.

A galéria is kisebb változáson fog átesni hamarosan, illetve a régebbi képeket is igyekszünk feltölteni. Vivien is hamarosan jelentkezni fog, egyelőre még dolga van, de azért a háttérből figyel.

Véleményeiteket a chatbe várom a kinézettel kapcsolatban. 🙂


2017. május. 21.

Sziasztok! A mai napon, ahogy azt ígértem, hosszú idő után meghoztam az oldal legújabb 16. kinézetét, ami ezúttal eléggé minimalista lett. Próbáltam egy kis színt is csempészni bele (kéket és rózsaszínt), hogy ne legyen egyhangú. A fejlécre visszakerültek a legfrissebb képek, és bejegyzések (ezen még módosítani kell picit), illetve ami új, hogy a bejegyzéseknél végre kiemelt képek is vannak. A cserék átnézésre kerültek, volt aki lekerült, mert bezárt, vagy nem frissített már egy ideje, valamint az újak is kikerültek.

Aztán a galéria is új kinézetet kapott (a fejléc ugyanaz az, mint itt), nekem jobban tetszik így, átláthatóbb.

A menük is átnézésre kerülnek majd, illetve remélem Vivien is hamarosan jelentkezik. Véleményeiteket a chatbe várjuk! 🙂


2017. március. 16.

Sziasztok! Több mint egy hónap után megérkezett az oldal legújabb kinézete, ami szintén egyszerű lett. A fejléc sem lett túlbonyolítva, nem is nagyon volt ötletem. Sok változás nem történt, a séma ugyanaz maradt.
A friss híreket ahogy tudunk igyekszünk majd kitenni, valamint a galériát és a menüket sem szeretnénk elhanyagolni, csak most eléggé sok a munka, így most kevesebb idő jut az oldalra.
Ne felejtsetek el követni minket facebookon és twitteren, ott is amennyire tudunk aktívan tevékenykedünk.
Véleményeiteket a chatbe várjuk! 🙂


2017. január. 28.

null

Sziasztok! Mint azt látjátok megérkezett az oldal idei első kinézete, melyet most én készítettem el. A fejléchez a Sötét ötven árnyalatához készült promóciós fotósorozatból válogattam össze a képeket, ami elrendezésében igazán egyszerű lett. Továbbá az oldal színvilága is a sötét és világos színekre épül. Számottevő változás nem történt, a legfrissebb híreket hamarosan hozom, addig a véleményeiket a chatbe várjuk. 🙂


2016. december. 09.

Hosszú idő után ismételten megújult az oldal kinézete. Sokáig vártunk új képekre (igaz a napokban kaptunk is), de úgy döntöttünk, hogy abból gazdálkodunk ami van, ebből született ez a kinézet. Azért különleges ez a téma, mert ez az első, amit Szandival együtt készítettünk. A remek fejlécért köszönet neki, én a többit csak hozzátettem 🙂 Reméljük tetszik!


2016. november. 07.

Kicsit 50 árnyalat mentes téma: végre sikerült megnyitnom a blogom, amit már régóta terveztem. A neve MondayMotivation, bővebb infoért, valamint a blog megtekintéséért kattintsatok a képre 🙂

null


2016. november. 01.

Kedves Látogatók!

Ma ünnepeljük az oldal 2. születésnapját. A két év alatt közel 438 posztot írtunk, legtöbet a filmmel kapcsolatban, összesen 133-at. A rangsorban Dakota Johnson következik akiről összesen 108 bejegyzést hoztunk össze. A tartalom modulok száma is gyarapodott, összesen 26 aloldalon informálódhattok az 50 árnyalat trilógiáról. A galériában több mint 3600 képet osztottunk meg veletek, amelyeket több, mint 84 000 alkalommal tekintettek meg.

Látogatók számát tekintve több mint, 63 000-en tiszteltetek meg minket, és majd kiugrunk a bőrünkből, mikor a napi látogatószám meghaladja a 100 esetleg 200 látogatót. Ami még szintén nektek köszönhető, hogy a Google szerint is mi vagyunk az első számú forrásotok A szürke ötven árnyalatáról. Az interakciókat tekintve majdnem 1000 üzenetet hagytatok már nekünk a chat-ben, és több mint 61000-en olvassátok a nyilvános beszélgetéseket.

Köszönünk mindent és ezután is várunk benneteket sok szeretettel és sok sok infoval!

ui.: Ha van itt olyan rajongó, aki nem mellesleg cukrász, ezeket a sütiket szívesen elfogadjuk 🙂