2017. december. 09.

Sziasztok! Hosszú ideje nem volt kinézetváltás az oldalon, így a mai nappal, amint látjátok megváltozott. A harmadik filmhez készült egyik posztert használtam fel a fejléchez, amit nem bonyolítottam túl. A színeket is az egyszerűség jellemzi, illetve kicsit kötődik az évszakhoz is, hisz tél van. A cserék átnézésre kerültek, így van, aki lekerült, mert vagy inaktív, vagy megszűnt az oldala. Igyekszünk naprakészen tartani az oldalt, de ez, mint látjátok nem mindig sikerül. Véleményeiteket a chatbe várjuk.

Dakotát 3-án és 7-én Los Angelesben kapták lencsevégre az elmúlt hetekben, ugyanis novemberben egy hosszabb szabadságot vett ki. Mint kiderült a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal alkotnak egy párt, akinek dél-amerikai koncertjére ment el. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem Matthew után Chris azért erős váltás.

null null null null null

null null null null null

 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > In Los Angeles – December 3
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > Out running errands in Hollywood, CA – December 7


2017. november. 01.

Sziasztok! Én már nagyon régen nem jelentkeztem, de ma új mérföldkőhöz érkeztünk az oldallal, ezt nem hagyhatom szó nélkül. 3 évvel ezelőtt november 01-én nyitottam meg a Fifty Shades Webet. Először egyedül szerkesztettem, de mivel a témában még nem nagyon léteztek más oldalak – talán 1 vagy 2 -, ezért nagy volt a nyomás, jól kellett csinálni, nem volt kérdés, hogy keresek magam mellé valakit. Hirtelen hárman lettünk, majd ketten maradtunk és azóta is kitart ez a csapat. Főleg Szandi tart ki, akinek ezt nagyon nagyon köszönöm! Minden szülinapon meghatódom, hogy Szandi miatt tartunk ott ahol, töretlen a lelkesedése, és tényleg nagyon hálás vagyok neki, hogy összetartja ezt az egészet!

A 3 évünk alatt, sikerült 591 bejegyzést írnunk, amit több mint 81000-en láttatok. A Galériában majdnem 9000 képünk van, amit több mint 161000 alkalommal nyitottatok meg! 

Köszönünk szépen mindent!


2017. augusztus. 28.

Szép napot! Hosszú idő után új kinézetet kapott az oldal, mert az előzőt már elég unalmasnak tartottam. A fejlécen Dakota és Jamie még év elején készült közös fotósorozatából válogattam, és ez lett belőle. A színek most sötétebbek lettek, illetve a cserék is átnézésre kerültek, valamint új ikont kaptak.

A galéria is kisebb változáson fog átesni hamarosan, illetve a régebbi képeket is igyekszünk feltölteni. Vivien is hamarosan jelentkezni fog, egyelőre még dolga van, de azért a háttérből figyel.

Véleményeiteket a chatbe várom a kinézettel kapcsolatban. 🙂


2017. május. 21.

Sziasztok! A mai napon, ahogy azt ígértem, hosszú idő után meghoztam az oldal legújabb 16. kinézetét, ami ezúttal eléggé minimalista lett. Próbáltam egy kis színt is csempészni bele (kéket és rózsaszínt), hogy ne legyen egyhangú. A fejlécre visszakerültek a legfrissebb képek, és bejegyzések (ezen még módosítani kell picit), illetve ami új, hogy a bejegyzéseknél végre kiemelt képek is vannak. A cserék átnézésre kerültek, volt aki lekerült, mert bezárt, vagy nem frissített már egy ideje, valamint az újak is kikerültek.

Aztán a galéria is új kinézetet kapott (a fejléc ugyanaz az, mint itt), nekem jobban tetszik így, átláthatóbb.

A menük is átnézésre kerülnek majd, illetve remélem Vivien is hamarosan jelentkezik. Véleményeiteket a chatbe várjuk! 🙂


2017. március. 16.

Sziasztok! Több mint egy hónap után megérkezett az oldal legújabb kinézete, ami szintén egyszerű lett. A fejléc sem lett túlbonyolítva, nem is nagyon volt ötletem. Sok változás nem történt, a séma ugyanaz maradt.
A friss híreket ahogy tudunk igyekszünk majd kitenni, valamint a galériát és a menüket sem szeretnénk elhanyagolni, csak most eléggé sok a munka, így most kevesebb idő jut az oldalra.
Ne felejtsetek el követni minket facebookon és twitteren, ott is amennyire tudunk aktívan tevékenykedünk.
Véleményeiteket a chatbe várjuk! 🙂


2017. január. 28.

null

Sziasztok! Mint azt látjátok megérkezett az oldal idei első kinézete, melyet most én készítettem el. A fejléchez a Sötét ötven árnyalatához készült promóciós fotósorozatból válogattam össze a képeket, ami elrendezésében igazán egyszerű lett. Továbbá az oldal színvilága is a sötét és világos színekre épül. Számottevő változás nem történt, a legfrissebb híreket hamarosan hozom, addig a véleményeiket a chatbe várjuk. 🙂


2016. december. 09.

Hosszú idő után ismételten megújult az oldal kinézete. Sokáig vártunk új képekre (igaz a napokban kaptunk is), de úgy döntöttünk, hogy abból gazdálkodunk ami van, ebből született ez a kinézet. Azért különleges ez a téma, mert ez az első, amit Szandival együtt készítettünk. A remek fejlécért köszönet neki, én a többit csak hozzátettem 🙂 Reméljük tetszik!