2017. október. 10.

Sziasztok! Ma remek hírt kaptunk, ugyanis november 28-án megjelenik a 2. kötet Christian Grey szemszögéből, Darker címmel. Már megkaptuk a remek borítót is, melyen a férfi felsőteste látható.

null Az Ötven árnyalat-trilógia második kötete érzéki és sötét világba vezeti olvasóját. A titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey sötét vágyaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, új lapot nyit az életében, és elhelyezkedik egy seattle-i könyvkiadónál. De Christian iránt érzett szerelme olthatatlan, és amikor a férfi új megállapodást ajánl fel neki, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és a lány egyre többet tud meg megszállott kedvesének titkairól. Míg Christian a múltat akarja maga mögött hagyni, Anastasiának le kell számolnia a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését…

Illetve még annyit érdemes tudni, hogy novemberben érkezik a Szabadság ötven árnyalatának hivatalos 2 perces előzetese, csak győzzük kivárni.


2016. július. 04.

E L James is osztott meg velünk néhány képet a forgatásról.

Peek-a-boo. That's not Mrs Jones cleaning… It's Jared Brown #SetDresser #RROP

E L James (@erikaljames) által közzétett fénykép,

#RROP

E L James (@erikaljames) által közzétett fénykép,

#RROP

E L James (@erikaljames) által közzétett fénykép,


2015. október. 23.

Javában zajlanak a Sötét ötven árnyalatának előkészületei, erről maga E L James tett közzé képeket instagramon, melyen rajta kívül a férje, és a film új rendezője is rajta van.

Fun times… @foleyfilm @noghar @dana_brunetti @mdeluca13

E L James (@erikaljames) által közzétett fénykép,

#funtimes. Thanks @njarecki for the pic.

E L James (@erikaljames) által közzétett fénykép,


2015. október. 09.

E L James instagramon tett közzé egy képet, melyen a férje – aki a Sötét ötven árnyalata forgatókönyvírója – valamint az új rendező, James Foley van. Az előkészületek már megkezdődtek, viszont néhány szereplő castingja jelenleg is zajlik. De mint tudjuk a 2. rész forgatása csak jövő tavasszal kezdődik, így addig még bőven van idő. Viszont, aki még nem értesült volna róla, nagyon úgy tűnik, hogy Henry Canvill fogja alakítani Jack Hyde-ot.


2015. június. 18.

Mint ahogyan azt Cat írta nekünk, a Libri megvette a jogokat a 4. Ötven árnyalat könyvre, melynek várható megjelenése december 1. A könyv már előrendelhető, a borító pedig ugyanaz lesz. Egyelőre nem tudni ki fogja lefordítani magyar nyelvre, de csak remélni merem, hogy nem Tótisz András, aki az előző hármat fordította, valljuk be igen csak borzalmas hibákkal.

null


Egy héttel a megjelenés előtt ellopták A szürke ötven árnyalata-sorozat új kötetének egy példányát – közölte szerdán a Penguin Random House kiadó.

A bejelentés szerint a kenti rendőrség indított nyomozást az eltűnt E.L. James-regény ügyében. A kiadó ennél többet nem kívánt elárulni, hogy ne akadályozza a hatóságok munkáját.

A szürke ötven árnyalata-trilógia több mint 125 millió példányban kelt el, és az erotikus regény nyomán készült első filmet is bemutatták már a mozikban. A bestsellerből forgatott produkcióra világszerte 500 millió dollárért váltottak jegyet a nézők.

A trilógia Christian Grey ifjú milliárdos és az egyetemi hallgató, Anastasia Steele szenvedélyes szerelmi kapcsolatát mutatta be. A Grey című negyedik kötet a férfi szempontjából meséli el a történetet.

A Penguin Randomnál június 18-án – a fiktív hős, Christian Grey születésnapjára időzítve – jelenik meg a regény.

A könyvkalózkodás komoly fejfájást okoz a bestsellerek kiadóinak. 2005-ben a Harry Potter és a félvér herceg néhány példányát lopták el megjelenés előtt egy London környéki raktárból, és a tolvajok bulvárlapoknak próbálták eladni a könyveket.


2015. június. 02.

E L James tegnap twitteren és instagramon is közzétette legújabb könyvének borítóját, ami nem más, mint a Szürke ötven árnyalata Christian Grey szemszögéből. Remélem, valamikor magyar fordításban is megjelenik majd (de nem Tótisz András fordításában), mert nagyon kíváncsi vagyok rá. A könyv június 18-án fog megjelenni.

null