2018. február. 08.

Sziasztok! Jamie még február 1-én James Corden vendége volt a The Late Late Showban, melyről 4 db képet, és 4 db videót kaptunk, melyből az utolsót nézzétek meg, mert nagyon állat. 😀

null null null null null

Eloise Mumfordról a Ladygunn magazin készített egy fotósorozatot, ami egész jó lett.

null null null null null

Végül egy újabb jelenetet kaptunk a Szabadság ötven árnyalatából, melyet az HBO tett közzé, valamint egy újabb bts videó is napvilágot látott.

Fifty Shades (@greyandanasteele) által megosztott bejegyzés,

Fifty Shades (@greyandanasteele) által megosztott bejegyzés,

Legfrissebb képek
 icon-chain  JAMIE DORNAN > ESEMÉNYEK > The Late Late Show With James Corden (2018.02.01)
 icon-chain  ELOISE MUMFORD > FOTÓSOROZATOK > LADYGUNN magazine 2018


Eloise Mumford játssza Sylvie Brett (Kara Killmer) szülővárosában élő barátját

Eloise Mumford a Szürke ötven árnyalata színésznője ismétlődő szerepet kapott a Lángoló Chicago-ban, adta hírül a The Hollywood Reporter.

Mumford Hope Jacquinot alakítja, aki Sylvie Brett (Kara Killmer) mentőbarátja. Ő egy játékos, elbűvölő lány a szomszédból, aki Indiana-ból megy Chicago utcáira.

A szeptemberi visszatérés előtt az NBC sorozat első castingje. Egy drámai cliffhanger után, amely a szóban forgó karakterek sorát hagyta, a Lángoló Chicago szepteben 28-án tér vissza a 6. évaddal.

Forrás: hollywoodreporter.com


2017. február. 17.

Ezen a héten sajnálatos módon nem jutott időm arra, hogy kiírjam a friss híreket, csak annyi erőm volt, hogy az új képeket feltöltöttem a galériába. De menjünk is sorban. A Sötét ötven árnyalatához megjelent egy BTS kép még tavalyról, illetve egy kép a DVD borítójáról, valamint 2 db kép a Vörös szobáról.

null null null null

Jamie még feb. 9-én Graham Norton Show vendége volt, melyről 4 db kép jelent meg (a videót lejjebb görgetve tudjátok megtekinteni). Aztán 12-én megjelent a londoni Royal Hall-ban megrendezésre kerülő BAFTA Awards-on, melyre felesége, Amelia is elkísérte, aki igazán mesésen festett Ong Oaj Pairam ruhájában. Jamie természetesen, mint djat átadó vett részt az eseményen. Továbbá a sármos színész szerepel a német InStyle magazin márciusi számában. Készült egy közös fotó Nick Grimshaw-val is; végül pedig a Claridge’s hotelből való távozáskor lencsevégre kapták a paparazzók.

null null null null

null null null null

Eloise Mumfrodról új fotósorozat készült, amit Magdalena Niziol készített. Az eddig megjelent 6 db fotó szerintem magáért beszél, annyira szuperek lettek.

null null null null

Bella Heathcote még 8-án megjelent a Hollywood Today Live műsorában, ahol igazán csinos volt pillangó mintás ruhájában. Aztán 15-én ellátogatott a New York Fashion Week keretein belül Ralph Lauren bemutatójára, melyen ismét nagyon csinos volt. Végül egy új fotósorozattal szerepel az ausztrál InStyle magazin márciusi számában.

null null null null

Végül, de nem utolsó sorban az alábbi képre kattintva letölthetitek a Sötét ötven árnyalatának deluxe lemezét.

null


2017. január. 08.

Eloise Mumford új filmje két nap múlva került bemutatásra a tengerentúlon. Az előzetes alapján nagyon remélem, hogy nagy siker lesz és hozzánk is elérkezik. A történet lényege, hogy két baráti pár elindul kiengedni a fáradt gőzt, az pedig, hogy mi következik ebből már az előzetes is sejteti.


2016. szeptember. 25.

null

Eloise Mumford tegnap ünnepelte 30. születésnapját. A színésző számunkra Kate Kavanagh megtestesítője, de 2012 óta ível felfelé a karrierje. Én azt szeretem benne, hogy a közösségi oldalain (instagram, twitter) igyekszik arra törekedni, hogy ne csak a csillogást lássuk az életében, hanem azt is, hogy ugyanolyan ember mint mi. Ezt bizonyítja a következő instagram videó is:

thanks for all the birthday love, you sweet sweet friends ❤️

Eloise Mumford (@eloise.mumford) által közzétett videó,


Eloise aug. 26-án és 27-én részt vett a Hood to Coast: Dimension Six #RunWithHart nevű eseményen, melyről néhány személyes, és hivatalos képet kaptunk.

null null null null


2016. június. 09.

2 újabb képet kaptunk a Szabadság ötven árnyalatának forgatási szünetéből. Az elsőn Eloise és Victor látható, míg a másodikon Rita és Marcia. Továbbá Dakotáról megjelent egy új fotó az Interview magazinhoz. Végül Rita szerepel az orosz Marie Claire magazin júliusi számának címlapján.

null null null null