2016. november. 17.

Luke november 15-én tette tiszteletét a Past Forward című film vetítésén, melyről 19 kép érkezett.

null null null null


2016. október. 18.

Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövünk frissekkel, de sajnos sem a színészek, sem a film készítői nem aktívak (bízzunk benne, hogy utóbbival kapcsolatban hamarosan csepegtetnek nekünk képeket).

Ritáról a Smoda készített egy fantasztikus fotósorozatot, érdemes megnézni. Aztán Eric Johnsonnal is készült 2 db kép Tim Leyes számára. Végül Luke Grimes szerepel a C Magazinban, ehhez kaptunk 4 db képet.

null null null

Viviennel egyébként vasárnap találkoztunk (megjegyzem nagyon aranyos, és nagyon sok mindenről lehet vele beszélgetni 🙂 ), és szó esett arról, hogy az oldalt hogyan tudnánk még érdekesebbé tenni. De ha nektek is lenne bármilyen javaslatotok, akkor azt a chatbe szívesen várjuk. 🙂


2016. október. 09.

Luke Grimesről készült néhány fotó az Interview Magazin számára.

null null null null


2016. augusztus. 07.

Sziasztok! Már jó ideje nem jelentkeztem, ennek oka egyszerűen annyi, hogy kicsit sokat vállaltam be, és úgy éreztem szükségem van egy kis pihenőre. Vivien remek munkát végzett a kinézettel, nekem még szoknom kell, hogy ismét sötét színben pompázik minden. 🙂

Luke Grimes szerepel a Daman Magazinban, melyben új fotókat is láthatunk róla, illetve egy cikket is készült vele, melyet, ha Viviennek lesz ideje, feltesz nektek magyarul.

null null

Jamie New Yorkban tartózkodik, ugyanis folytatódik az Antrophoid című filmjének a promótálása. A premieren kívül részt vett még a Late Showban, a Live with Kelly felvételén, valamint a Good Morning America reggeli műsorában.

null null null null

null null

null null null null

null null null null


2016. január. 16.

Sziasztok! A mai napra szép számmal hoztam nektek infókat, melyeket kivételesen egyben teszek fel, mert nem volt kedvem külön hírként kezelni mindent.

Dakotáról újabb fotó került elő a brit Vogue magazinhoz. Aztán 9 db új képet kaptunk a People’s Choice Awards Portré képekhez. Végül megjelent egy újabb still kép a Hogyan legyünk szinglik? c. filmhez (ne feledjétek feb. 11-től a hazai mozikban is).

null null null

Luke Grimes-ről új fotósorozatot készített Bruno Staub Jeffrey Rüdes számára. Szerintem nagyon jók lettek a képek.

null null null null

Rita Ora szerepel a februári orosz L’Officiel magazin címlapján, valamint megkaptuk a kanadai Elle magazin scanjeit.

null null null null

Max Martini elkezdte promótálni legújabb filmjét, a 13 Hours-t, melyről szép számmal jelentek meg képek.

null null null null


2015. november. 29.

Luke Grimes szerepel a Panorama Icon magazinban, melyhez új fotók is készültek.

null null null null


2015. szeptember. 29.

Luke 25-én a Bevery Hills-i The Art of Elysium- Art Salon-ban jelent meg, hogy részt vegyen a Forever című film nyitóeseményén.

null null null null