2017. október. 10.

Sziasztok! Ma remek hírt kaptunk, ugyanis november 28-án megjelenik a 2. kötet Christian Grey szemszögéből, Darker címmel. Már megkaptuk a remek borítót is, melyen a férfi felsőteste látható.

null Az Ötven árnyalat-trilógia második kötete érzéki és sötét világba vezeti olvasóját. A titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey sötét vágyaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, új lapot nyit az életében, és elhelyezkedik egy seattle-i könyvkiadónál. De Christian iránt érzett szerelme olthatatlan, és amikor a férfi új megállapodást ajánl fel neki, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és a lány egyre többet tud meg megszállott kedvesének titkairól. Míg Christian a múltat akarja maga mögött hagyni, Anastasiának le kell számolnia a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését…

Illetve még annyit érdemes tudni, hogy novemberben érkezik a Szabadság ötven árnyalatának hivatalos 2 perces előzetese, csak győzzük kivárni.