Mivel nagyon sok e-mailt kapok különböző kérdésekkel, amelyek nagyon gyakran ismétlődnek, ezért úgy döntöttem, hogy létrehozok egy Gyakori Kérdések modult, ahol remélem sokan választ kaptok a megfogalmazódó kérdésekre. Természetesen nagyon szívesen válaszolok minden e-mailre, de így talán egyszerűbb 🙂

Miért az Ötven árnyalat trilógia?
– Több oka is van, amiért ez a kedvenc témáim közé tartozik. Az első, hogy maga a történet annyira megfogott, ami nem sok könyvnek/filmnek/sorozatnak/bármimásnak sikerült. Ebből adódóan a honlap létrejötte előtt is sokat foglalkoztam a kapcsolódó hírekkel egy idő után arra gondoltam, hogy beleépítem a mindennapjaimba.Félreétrés ne essék, a trilogiát lehet szeretni mindenféle extrém szexuális előélet nélkül, ez a rész mindenkinek magánügye, hogy pontosan mi az, ami megfogta a könyvben. Engem inkább a sztori fogott meg, nem is igazán a kivitelezés. A másik indok az, hogy E.L. James története egy fanfictionból indult, tehát nem a semmiből épített fel valamit, viszont, amit megalkotott az igazán tiszteletre méltó. Sokan vannak, akiknek a fanfiction történeteikből könyv készül, viszont ekkora világméretű “hisztériát” eddig kevés alkotás okozott.
Az oldal +18-as?
– Alapvetően a téma nagykorúaknak való, a kimondottan ilyen témájú híreknél igyekszem ezt jelezni, viszont nem mondanám, hogy minden, ami itt van +18. Mivel ellenőrizni nem tudom – és nem is akarom -, hogy ki múlt el a látogatók közül 18 vagy sem, ezért biztos lehet mindenki abban, hogy pornográf tartalmat nem fogtok itt találni. Úgy gondolom, hogy magával az erotikával nem az én oldalamon fognak szembesülni először a kiskorúak, de arról is biztosítok mindenkit, hogy soha nem fogok szájpecek vagy ostor ajánlóval jelentkezni, és szado-mazo klubbot sem alapítunk.
Hogy kaptál tárhelyet a Flauntnál?
– Elég nehézkesen ment, mivel hosszú kihagyás után próbálkoztam összerakni az egészet, körülbelül egy hónapig küzdöttem a domainért. A részleteket, hogy pontosan mivel is sikerült domain nevet kapni a itt olvashatjátok.
Hol tanultál meg honlapot szerkeszteni?
– Innen-onnan, teljesen önállóan. Konkrét oldalt nem tudok kiemelni, hogy pontosan honnan tanultam az alapokat, mostanában a CherryUniverse segít sokat.
Hogyan lehet partner oldal?
– Partner oldal bárki lehet, az hogy Elit vagy Top partner az attól függ. Elit partner nem lehet blog/fanfiction oldal, csakis kizárólag rajongói oldalak. Látogatottsági adatokat én nem kérek, viszont szép rendezett, átlátható designt igen. Előny ha olyan témájú az oldalad, amit én is kedvelek, mert naponta látogatom a partner oldalakat.
A híreket magadtól fordítod vagy fordítóval?
– Amióta az eszemet tudom angolul tanulok, tehát a nagy részét mindig magamtól fordítom, nem mondom, hogy nem kell szótár egy-egy kifejezéshez, és mivel a szereplőgárda és az egész staff kb. british englisht használ muszáj néha segítséghez folyamodnom.
Miért nincsenek paparazzi képek/hírek az oldalon?
– Azért nincsenek, mert szerintem attól nem fogom jobban/kevésbé szeretni ezt az egészet, hogy láttam valamelyik szereplőt pilatesre menni, vagy valahol vacsorázni a barátaival.

Ezek voltak a leggyakrabban előforduló kérdések, természetesen ha kell, akkor bővülni fog. Bárkinek bármi más egyéb kérdése van, lehet írni a chatben, vagy emailben.


Vélemény, hozzászólás?