Január 30 és Február 3-a között, az amerikai NBC csatorna reggeli műsorában a Today Showban A sötét ötven árnyalata napokat fognak tartani. Az eddigi információk szerint ez annyit jelent, hogy minden nap meghívnak egy-egy stábtagot főleg színészeket és hogy mi lesz a téma azt gondolom sejtjük. A sorozat lezárásaképpen még egy álarcosbált is beharangoztak a műsor készítői. Én már nagyon várom a rengeteg videót, premier előtt még biztos sok mindent megtudhatunk majd a közelgő moziról.


2016. december. 24.

Ezúton is szeretnénk minden kedves látogatónknak Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánni! Vivien&Szandi

null


2015. november. 06.

null

Három kategóriában jelölték a Szürke ötven árnyalatát a 2016-os People’s Choice Awards-on. Szavazni december 3-ig lehet.

FAVORITE DRAMATIC MOVIE:
• Fifty Shades of Grey

FAVORITE DRAMATIC MOVIE ACTRESS
• Dakota Johnson

FAVORITE SONG:
• ‘Love Me Like You Do’ – Ellie Goulding


null

Rengeteg intim jelenet van a Szürke ötven árnyalatában, és a második részben csak fokozódik a helyzet. A film főszereplője, Dakota Johnson már most tart a forgatástól.

A 25 éves színésznő egy csapásra ismert lett a Szürke ötven árnyalata című filmmel, és le a kalappal előtte, hogy be merte vállalni. Dakota Johnson többet van ruha nélkül, mint ruhában – talán némi túlzással –, de az biztos: a következő rész még szaftosabb lesz.

Aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy a Szürke ötven árnyalata második részétől mit várhat.

„Nagyon izgalmas az egész. Voltak pillanatok, amikor nagyon féltem, mert el sem tudtam képzelni, milyen lesz a folytatás” – mondta Dakota Johnson a hétvégén a Velencei Filmfesztiválon.

A színésznő egyik legnagyobb félelme pedig az, hogy új rendezővel dolgozik, ez pedig teljesen új hangulatot teremt. Egy ilyen jellegű filmnél pedig nagyon fontos, hogy Dakota Johnson felszabadultan viselkedjen a kamerák előtt.

„Milyen gyakran történik meg, hogy ugyanazokkal az emberekkel dolgozhatsz, és mégis legyen egy csavar a történetben?” – mondta a Szürke ötven árnyalata film főszereplője, aki szerint az új rendező egészen mást hoz ki a szereplőkből, mint az első.

„Hogy pontosan mit, azt majd meglátja mindenki a kész filmnél” – zárta rövidre a találgatásokat Dakota Johnson. A színésznő magabiztossága viszont így is szemmel látható, és ez valószínűleg a filmen is átüt majd.

A részletekről eddig más nem szivárgott ki. A Szürke ötven árnyalata folytatásból már korábban kaphattunk egy kis ízelítőt, és mivel a film csak 2017-ben kerül a mozikba, másfél év várakozás alatt biztosra vehetjük: kiderül még ez meg az a folytatásról.


2015. július. 13.

Dakota még jún. 30-án Spanyolországban volt prezentálni kis filmjét, és az ahhoz szorosan kapcsolódó új italt, az Estrella Damn-ot.

null null null null