2018. április. 28.

26-án Dakota megjelent a nevadai Las Vegasban megrendezésre kerülő CinemaCon nevű rendezvényen, melyen új filmjéről, a Suspiria-ról beszélt a film rendezőjével, Luca Guadagnino-val. A színésznő első körben egy csíkos Dolce&Gabbana ruhát viselt, Gianvito Rossi magas sarkúval.

null null null null null

Később a Big Screen Achievement Awards-on vett részt, szintén ugyanitt, ahol egy citromsárga színű, bársony Attico ruhát viselt, Gianvito Rossi magas sarkúval. A haja ezúttal kontyba lett tűzve, a sminkje pedig feltűnőbb lett. Dakota az Év színésznője díjat is elnyerte, amiért már önmagában érdemes volt megjelennie. Továbbá a People Entertaintment is készített róla egy fotót.

null null null null null

null null null null null

Legfrissebb képek
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> ESEMÉNYEK >> 2018 >> CINEMACON 2018- AMAZON STUDIOS: AN EXCITING NEW YEAR OF GREAT PRODUCT FOR CINEMAS PROGRAM AT CAESARS PALACE DURING CINEMACON, THE OFFICIAL CONVENTION OF THE NATIONAL ASSOCIATION OF THEATRE OWNERS, ON APRIL 26, 2018 IN LAS VEGAS, NEVADA
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> ESEMÉNYEK >> 2018 >> CINEMACON BIG SCREEN ACHIEVEMENT AWARDS BROUGHT TO YOU BY THE COCA-COLA COMPANY AT OMNIA NIGHTCLUB AT CAESARS PALACE DURING CINEMACON, THE OFFICIAL CONVENTION OF THE NATIONAL ASSOCIATION OF THEATRE OWNERS, ON APRIL 26, 2018 IN LAS VEGAS, NEVADA
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> FOTÓSOROZATOK >> PEOPLE ENTERTAINTMENT AT #CINEMACON2018


2018. április. 22.

Sziasztok! Rita Ora az elmúlt időszakban számos eseményen megjelent, most viszont csak az ehavi eseményekről hoztam nektek képeket. 4-én a “The Little Prince” celeb partin jelent meg, 5-én Alain Mikli x Alexander Vauthier ebédjén vett részt, 10-én a Dolce & Gabbana shown, 10-én a berlini Echo Music Awards-on, 14-én pedig a Coachella Valley Music & Arts Festival-on Indio-ban.

null null null null null

Emellett Rita szerepel a német Glamour magazin májusi számának címlapján, melyhez David Oldham készített remek fotókat, melyből egyelőre 2 db-ot kaptunk.

null null null null null

Rita is elbúcsúztatta a napokban elhunyt Avicii-t twitteren. Nagyon szomorú, ami a fiatal DJ-vel történt.

„Nincsenek szavak. Emlékszem, milyen csodálatos volt készíteni a Lonely Together-t, mintha csak tegnap lett volna. Részvétem a családnak, a barátoknak, és a támogató rajongóknak. Összetört a szívem.”

Dakota az Elle magazin után az olasz Marie Claire magazin májusi számában szerepel a Guccival kapcsolatosan, melyhez természetesen nem csak a scanneket, hanem a hozzá készített fotókat is megkaptuk. A színésznő csodaszép mindegyik fotón.

null null null null null

null null null null null

4 db újabb fotót kaptunk a tavaly megjelent The Hollywood Reporter magazinhoz készített fotósorozathoz, melyen a szüleivel, és nagymamájával látható.

null null null null null

Legfrissebb képek
 icon-chain  RITA ORA >> ESEMÉNYEK >> 04-04-18 RITA AT THE PARTY ORGANIZED BY MONTBLANC TO CELEBRATE “THE LITTLE PRINCE” AT ONE WORLD OBSERVATORY IN NEW YORK
 icon-chain  RITA ORA >> ESEMÉNYEK >> 05-04-18 RITA AT THE LAUNCH “ALAIN MIKLI X ALEXANDER VAUTHIER” IN NEW YORK
 icon-chain  RITA ORA >> ESEMÉNYEK >> 10-04-18 RITA AT THE DOLCE & GABBANA SHOW IN NEW YORK
 icon-chain  RITA ORA >> ESEMÉNYEK >> 12-04-18 RITA AT THE ECHO MUSIC AWARDS IN BERLIN
 icon-chain  RITA ORA >> ESEMÉNYEK >> 14-04-18 RITA AT THE ABSOLUT OPENHOUSE BOOTH AT THE COACHELLA VALLEY MUSIC AND ARTS FESTIVAL IN INDIO, CALIFORNIA
 icon-chain  RITA ORA >> MAGAZINOK >> GLAMOR MAGAZINE GERMANY (MAY) 2018
 icon-chain  RITA ORA >> FOTÓSOROZATOK >> DAVID OLDHAM (GLAMOR GERMANY) 2018
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> MAGAZINOK >> MARIE CLAIRE ITALIA (MAY 2018)
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> FOTÓSOROZATOK >> MARIE CLAIRE ITALIA 2018
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> FOTÓSOROZATOK >> THE HOLLYWOOD REPORTER 2017


Dakota két oldal erejéig szerepel az amerikai Elle magazinban, természetesen a Gucci-val kapcsolatosan, melyhez új fotókat is kaptunk. És nem csak ehhez, de az In Bloom parfümhöz.

null null null null null

null null null null null

Legfrissebb képek
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> MAGAZINOK >> ELLE USA MAGAZINE 2018
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> FOTÓSOROZATOK >> IN BLOOM BY GUCCI (MAY 2ND)


2018. április. 07.

Sziasztok! Ismételten elnézéseteket kell kérnem, hogy eddig nem jelentkeztem, de sokat gondolkodtam, hogy mi legyen, mert nagyon úgy néz ki, hogy magamra maradtam a szerkesztéssel, és ennek már jó ideje. Nem mondom, de eléggé fárasztó több oldalt is vezetni egyik napról a másikra, és ehhez őszintén szólva nem sok kedvem van elég sokszor. A látogatottság is elég gyatra lett, emiatt gondolkodtam egy hosszabb szüneten, mert lássuk be a filmek lementek, több nem lesz, és a színészek külön folytatják útjaikat. Ennek ellenére még egy ideig próbálom tartani a frontot, aztán majd meglátjuk mi lesz, ha közben Vivien is hírt ad magáról.

Dakota szerepel az áprilisi Grazia Italia magazinban, melyhez nemcsak a scanneket, hanem a fotókat is megkaptuk. A színésznő többnyire Gucci ruhákat visel a képeken, és egy 2 oldalas cikket is olvashatunk vele, sajnos olaszul.

null null null null null

null null null null null

Legfrissebb képek
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> MAGAZINOK >> GRAZIA ITALIA – APRIL 2018
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON >> FOTÓSOROZATOK >> GRAZIA ITALIA – APRIL 2018


Dakota Johnson és Chris Martin már hónapok óta együtt vannak, és nagyon úgy néz ki, hogy a kapcsolatuk egyre erősebb. Emlékszel, nem rég a Los Angeles-i tengerparton romantikáztak, a napokban pedig kézen fogva sétálgattak. Annyira cukik!

Dakota Johnson Brasil (@oficialdjbr) által megosztott bejegyzés,

A Szürke ötven-filmek sztárját és Christ most Kanadában kapták el a fotósok, ahogy egy vancouver-i étteremben beültek smoothie-ra. Egyáltalán nem úg néztek ki, mint a sztárok, semmi különleges csillogás nem látszott rajtuk, csupán egy átlagos, fiatal szerelmespárnak tűntek, akik kiruccantak egy gyors randira. Észrevetted, milyen édesen néznek egymásra?

Egyébként hivatalosan még egyikőjük sem ismerte el, hogy együtt vannak, de felesleges lenne tagadniuk, hisz rengetegszer elcsípték már őket együtt, a hely pincérnője pedig még csókolózni is látta a sztárpárt. Sőt, Dakota a Coldplay koncerteken szinte törzsvendégnek számít! Vajon Chris is annyira rajong a színésznőért, hogy többször is megnézi a filmjeit?

Forrás: @


2018. február. 01.

Szép estét! Tegnap Dakota megjelent Seth Meyers Late Night című talkshowjában, melyre ismét feketében érkezett, egy csodaszép Givenchy ruhában, amiben ismét nagyon csinos volt. 3 db képet és 2 db videót kaptunk.

null null null null null

Jamie szintén tegnap Ellen Degeneres vendége volt, később pedig Jimmy Kimmel műsorában láthattuk.

null null null null null

null null null null null

Még szintén tegnap Rita Ora Jimmy Fallon vendégeként jelent meg a The Tonigt Showban, ráadásul Liam Payne-nel együtt elő is adták élőben For You című számukat.

null null null null null

Legfrissebb képek
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > ESEMÉNYEK > 2018 > Late Night with Seth Meyers (January 31st, 2018)
 icon-chain  JAMIE DORNAN > ESEMÉNYEK > THE ELLEN DEGENERES SHOW (2018.01.31.)
 icon-chain  JAMIE DORNAN > ESEMÉNYEK > JIMMY KIMMEL LIVE (2018.01.31.)
 icon-chain  RITA ORA > ESEMÉNYEK > The Tonight Show with Jimmy Fallon (2018.01.31.)


Dakota hétfőn Jimmy Fallon vendége volt a The Tonight Showban. Meg kell mondjam nagyon csinos volt Versace ruhájában, amit a 2018-as tavasz-nyár kollekcióban mutattak be tavaly ősszel.

null null null null null

Legfrissebb képek
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > ESEMÉNYEK > 2018 > The Tonight Show with Jimmy Fallon (2018.01.29.)