Sziasztok! 2 db új still, és 6 db poszter jelent meg a Szabadság ötven árnyalatához.

null null null null null

A SIP-ről kaptunk egy nagyon rövid promó videót, melyben bemutatják az új kiadót, melyet Ana vezet.

Aztán ahogy eddig is, most is kiadják a 3. könyvet filmes borítóval, melyet már meg is kaptunk. Ezen az első poszteren is látott verzióval kerül majd a boltok polcaira.

null null null null null

 icon-chain  A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA (2018) > Stillek
 icon-chain  A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA (2018) > Poszterek
 icon-chain  Könyvek > A szabadság ötven árnyalata


2017. október. 10.

Sziasztok! Ma remek hírt kaptunk, ugyanis november 28-án megjelenik a 2. kötet Christian Grey szemszögéből, Darker címmel. Már megkaptuk a remek borítót is, melyen a férfi felsőteste látható.

null Az Ötven árnyalat-trilógia második kötete érzéki és sötét világba vezeti olvasóját. A titokzatos fiatal milliárdos, Christian Grey sötét vágyaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, új lapot nyit az életében, és elhelyezkedik egy seattle-i könyvkiadónál. De Christian iránt érzett szerelme olthatatlan, és amikor a férfi új megállapodást ajánl fel neki, Anastasia képtelen ellenállni. Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és a lány egyre többet tud meg megszállott kedvesének titkairól. Míg Christian a múltat akarja maga mögött hagyni, Anastasiának le kell számolnia a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését…

Illetve még annyit érdemes tudni, hogy novemberben érkezik a Szabadság ötven árnyalatának hivatalos 2 perces előzetese, csak győzzük kivárni.


2017. január. 09.

Egy héttel ezelőtt már kerültek fel képek, melyek a Sötét ötven árnyalatának új kiadásában is szerepelni fognak bónuszként, most viszont megkaptuk az összes képet teljes méretben.

null null null null

 icon-camera  A SÖTÉT ÖTVEN ÁRNYALATA (2017) > FIFTY SHADES DARKER TIE-IN EDITION BONUS MATERIAL


null Több, mint egy könyv!
A film bemutatásával egy időben, 2017 február 14-én, Valentin napon jelenik meg E.L. James A sötét ötven árnyalata című könyv új kiadása, az azonos címmel mozikba kerülő film forgatásán készült fotókkal, és az azokhoz tartozó kommentárokkal kiegészítve. Sőt! A könyvben részletet is közlünk A sötét ötven árnyalata ‒ Christian Grey szavaival című új E.L. James regényből!
Rajongóknak, gyűjtőknek és azoknak is ajánljuk, akik csak most ismerkednek meg az ikonikus trilógiával.
Megjelenés: 2017. február 14.
Fordította: Simik Bálint
Előrendelés: libri.hu


Tegnap tette közzé közösségi oldalain E L James a Sötét ötven árnyalata könyv filmesborítóját, ami véleményem szerint sokkal jobb, mint az eredeti, vagy mint a Szürke ötven árnyalata filmesborítóval.

null


2016. június. 30.

Nem gyengén megkésve, de Boldog Szülinapot kedvenc könyves főszereplőnknek, Christian Greynek, aki június 18-án ünnepelte e jeles napot. Illetve E. L. James Grey című könyve is ezen a napon jelent meg 1 évvel ezelőtt.


2016. március. 20.

Ígértem a helyszínekről folyamatosan frissülő modulokat a helyszínekről. Ahogy láttam, hogy megszavaztátok Szandi kérésére, hogy a forgatás menetéről kapjatok képeket, úgyhogy a forgatás valós helyszíneiről is megpróbálok információkat gyűjteni. Ha az ember beleássa magát a témába, olvashat olyan aranyos történeteket például, hogy mennyire örült egy kanadai barkácsüzlet tulajdonos, mikor E.L. James és Dana Brunetti használták az irodáját a forgatás alatt! 🙂 A létező helyszínek listáján pedig a következő: Portland!

 

Portland az Egyesült Államok észak-nyugati részén található, Oregon államban. A város a nyugati parton a 3. legnépesebb. A várost a legzöldebb városként tartják számon, és nem csak Az ötven árnyalatban szolgált helyszínként, hanem az Alkonyatban és a Grimm című sorozat is itt játszódik.
Tovább >>