Szép napot! 3 db újabb still kép jelent meg a Szabadság ötven árnyalatához: egy nászutas, és egy esküvős képet.

null null null null null

Aztán a filmet digitálisan letölteni április 24-től lehet, 4K Ultra HD-n, DVD-n és Blu-ray-en pedig május 8-án fog megjelenni. A lemezes változat olyan extrákat fog tartalmazni, mint pl.:

– törölt jelenetek
– 30 perc plusz jelenet
– színfalak mögötti videók
– Christian és Ana by Jamie és Dakota
Zenevideók
o “For You (Fifty Shades Freed)” – Liam Payne & Rita Ora
o “Capital Letters” – Hailee Steinfeld & BloodPop®
o “Heaven” – Julia Michaels

Legfrissebb képek
 icon-chain  A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA (2018) >> STILLEK


Sziasztok! Közeleg a DVD és Blue-Ray megjelenése a Sötét ötven árnyalatának, melyen extrák is lesznek. Ebből kaptunk egy kis ízelítőt a forgatásokról.


2015. május. 11.

Hamarosan megjelenik a Szürke ötven árnyalata DVD-n és Blue-Ray-en, amihez megjelent egy digitális könyv, melyben nem igazán vannak eddig nem látott képek.

A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA >> Blu Ray – DVD Digibook (US)
nullnullnullnull


2015. május. 03.

Ezek a videók a DVD-ről származnak, és kiderül belőlük, hogy miért Jamie és Dakota volt a tökéletes választás a főszerepekre.


2015. április. 23.

Ezúttal a hivatalos twitter oldalon osztottak meg új BTS videókat, amik majd a DVD-n lesznek rajta. Csak úgy mint a film esetében ezúttal sem titkolóznak, amit lehet megosztanak velünk. Május 8-án pedig mindenki hazaviheti a teljes DVD változatot.


2015. április. 11.

A hiatalos YouTube csatornára felkerült egy lejátszási lista, ami az eddig megjelent videókat tartalmazza a DVD-ről. A lejátszási listát itt találjátok.