2017. december. 18.

Sziasztok! Elnézéseteket kérem a kimaradásért, de nem sok időm jutott az oldalra, Vivien nélkül pedig nem könnyű. De csapjunk is bele a közepébe! Dakotát 13-án LA utcáin kapták lencsevégre, amint a nyugat-hollywoodi Alfred Coffee & Violet Grey-ben vásárol. Érdekesség, hogy a haja szőkés színű. 14-én a LAX reptéren kapták lencsevégre, később pedig a londoni Heathrow reptéren.

null null null null null

Rita dec. 6-án megjelent, majd fel is lépett az “Open Mic Inspire Project Acceptance Through Music” nevű eseményen New Yorkban, 9-én pedig a Capitol FM Jingle Bell Ball-on a 02 Arénában Londonban.

null null null null null

Victor Rasuk elég régen, november 3-án az LA-ben megrendezett ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ premierjén jelent meg.

null null null null null

 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > Dakota Johnson seen at West Hollywood (Dec. 13)
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > Dakota Johnson spotted at LAX (dec.14)
 icon-chain  DAKOTA JOHNSON > PAPARAZZI KÉPEK > 2017 > Dakota Johnson spotted at Heathrow Airport (dec. 14.)
 icon-chain  RITA ORA > ESEMÉNYEK > 06-12-17 rita and absolut at the “open mic inspire project acceptance through music” in new york
 icon-chain  RITA ORA > ESEMÉNYEK > 09-12-17 rita at capital fm jingle bell ball at the o2 arena in london
 icon-chain  VICTOR RASUK > ESEMÉNYEK > Attends the premiere of Fox Searchlight Pictures’ ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ on November 03, 2017 in Los Angeles, California


2017. május. 20.

Sziasztok! Ismét jócskán elmaradtak a friss hírek, amit most pótolnék, valamint holnap új kinézet is kerül fel ide és a galériába is. Szóval senki se lepődjön meg, ha kicsit kusza lesz az oldal.

Dakotát az elmúlt 2 hétben ismét többször kapták lencsevégre, melyről rengeteg paparazzi képet kaptunk.

null null null null null

null null null null null

Továbbá az idei Vanity Fair Partin készült portréhoz újabb fotót kaptunk.

null null null null null

Rita Oráról két új fotósorozatához jelentek meg fotók, az egyik a Tezenis Beachwear, a másik pedig Phil Poynter által készített portré.

null null null null null

A Sötét ötven árnyalatához is kaptunk 4 db új still képet.

null null null null null

Végül, de nem utolsó sorban Victor Rasuk május 8-án megjelent Los Angeles-ben az Artúr király – A kard legendája film premierjén, melyről 20 db képet kaptunk.

null null null null null


Victor Rasuk még július 1-én megjelent a Cayman International Film Festivalon, melyről 16 db képet tekinthettek meg.

null null null null


2016. június. 09.

2 újabb képet kaptunk a Szabadság ötven árnyalatának forgatási szünetéből. Az elsőn Eloise és Victor látható, míg a másodikon Rita és Marcia. Továbbá Dakotáról megjelent egy új fotó az Interview magazinhoz. Végül Rita szerepel az orosz Marie Claire magazin júliusi számának címlapján.

null null null null


2015. június. 23.

Victor Rasuk 12-én részt vett a Los Angeles Filmfesztiválon.

nullnull nullnull

Valamint tegnap szintén LA-ben az Escobar: Paradise Lost premierjén.

nullnullnullnull


Viktor elmondása szerint, jó kapcsolatot ápol az íróval E.L. James-szel is, viszont nagyon sajnálja, hogy a rendezőt leváltották.

“Vele és a férjével igazán jó a kapcsolatom. Kiváltság olyan emberekkel dolgozni akiket szeretsz. Sam mindenkihez kötődött, mindenkit jól megismert és odafigyelt ránk. Ő volt a lelke az egésznek. Sajnálom hogy elmegy, és reménykedem, hogy az új rendezővel is ugyanígy kijövünk majd.”


2015. március. 26.

A Glamoholic magazin készített egy új fotósorozatot Victor Rasukról, valamint egy interjút, amely a legújabb számban jelenik meg. A képeket megnézhetitek a galériában.


MAGAZIN >> GLAMOHOLIC 2015